Skräddarsydda tjänster

Våra tjänster

Vi erbjuder dig en rad olika tjänster allt från planering till markanläggning, skötsel och snickeri.

 

Klicka nedan och läs mer om respektive område

Häckar skapar rumskänsla och grönska. En häck är ett vackert inslag i trädgården men kan också planteras för insynsskydd, vindskydd och inramning av tomten.

Murar och plattsättningar ger beständiga intryck i trädgården och skapar rum att trivas i för en underhållsfri trädgård. Dessa lyfter husets karaktär genom att modernisera miljön. Murar kan också vara nödvändig som mothåll mot slänter och nivåskillnader i marken. 

Arbeten med grävmaskin och lastmaskin

Våra toppmoderna miljömaskiner är anpassade för både stora och små arbeten och kommer in på tomter där det är riktigt trångt. Grävning för husgrunder, ledningsarbeten och dränering samt mycket mera. 

Transporter av grus, jord och annat

Markarbeten innebär mycket logistik. Material ska oftast köras fram till trädgården och annat ska köras bort. Vi arbetar med stora lastbilar till små smidiga personbilssläp med tippfunktion där det är som allra trängst.

Gräsmattan är ofta det självklara inslaget i en trädgård och bjuder in till stora trivselytor. Vi nyanlägger eller reparerar gräsmattor genom att förbereda med rätt markunderlag för att sedan lägga ut gräs på rulle eller odla fram gräs genom gräsfrön eller med den nya gräsfröduken.

Att asfaltera i sin trädgård blir mer och mer populärt. En asfalterad garageuppfart är ofta mer ekonomiskt än att plattsätta. Det ger också en snygg mörk kontrast mot huset och är helt underhållsfritt.

Trädgårdsdesign

– planering, skisser och scheman

En trädgårdsdesignad tomt ger en välplanerad trädgård utifrån funktion, design och vilka behov som finns för nyttjandet. Vi arbetar med tvådimensionella skisser som ger möjligheterna att överblicka resultatet, göra ändringar och utforma en ekonomisk och arbetsstrategisk plan.

Plantering av blommor och träd

Trädgårdsdesignern Linda planerar och planterar fina planteringar efter vad som passar huset och trädgården. Här är färg, form och höjder viktiga för ett snyggt intryck. Skapa en iögonfallande entré.

Snickeri

– altan och staket

Att snickra är inte bara roligt utan ofta ett fint komplement till den resterande trädgården. Vi bygger altaner, staket, planteringslådor samt målar och underhåller.

Uthyrning av släpvagnar, verktyg och maskiner

Vi tillhandahåller det mesta inom verktyg och maskiner som du behöver för att själv utföra trädgårdsarbeten. Hyr dem av oss!

Ord från tidigare kunder

Anders

”Så imponerad! Jag kan fortfarande inte förstå hur ni kunde se det slutliga resultatet framför er redan från början när tomten var så ofärdigt runt det nya huset”

Johan

”Det känns seriöst med en firma som tar arbetstid för att planera och offerera trädgårdsarbetet” 

Jennifer

”Bra kundbemötande och snyggt resultat. De håller rent omkring sig när de arbetar”

Steg för steg

– så byggs en ny trädgård

Våra produkter i webbshopen