Kontakta oss

Mark- och trädgårdsarbeten kräver ofta att vi besöker arbetsplatsen för att se tomtens möjligheter och förutsättningar. Att besöka arbetsplatsen för att diskutera lösningar utifrån vår kunskap, mäta och beräkna ytor är från oss en tjänst. Det är därför vi utger oss för att vara noggranna och åstadkomma en riktig offert, rätt planering, rätt typ av material och rätt mängder. I slutänden tjänar du som kund på en seriös projektering och får en trevlig helhetsupplevelse. För kundbesök tar vi därför arbetstid och milersättning med utgång från Mantorp.

Varmt välkommen! /Alexander och Linda

Hildenäs Trädgård

Kontaktuppgifter

Telefon 0739759723

Österskog Hildenas 1, Vikingstad

Alexander Pettersson

Verksamhetsansvarig

Linda Sjökvist

Trädgårdsdesigner & Anläggare

Så förbereder du dig inför ett kundbesök

Små projekt kräver små förberedelser men kanske går du i tankarna med att totalrenovera trädgården eller nyanlägga en hel trädgård till ditt nya hus. Självklart har vi gärna ett förutsättningslöst möte utan förberedelser. Men om du önskar förbereda dig kan du tänka igenom följande delar som kan hjälpa oss framåt:

Vad som ska göras – Vad kan vi göra för dig? Gå igenom för dig själv eller tillsammans med dina nära om era önskemål. Gör en enkel skiss eller lista på vad som ska göras och vart samt när i tiden, om allt ska göras på en och samma gång eller i olika tidsetapper. Det kan vara klurigt att planera själv så självklart hjälper vi till med idéer på plats också.

Utföra själv – Är det någon del av arbetet du själv önskar utföra?

Material – Finns särskilda önskemål om material som utsedda mur- eller markstenar eller kanske en speciell häcktyp?

Ritning och utsättning – Finns en ritning över fastigheten så kan den underlätta planeringsarbetet. Ta reda på vart dina tomtgränser går och se till att de är synliga. Markledningar och annan markinfrastruktur behöver sättas ut vid grävarbeten. Detta görs på www.ledningskollen.se eller i kontakt med din kommuns byggnadskontor.